Rayelin Hotel Istanbul Old City Special Category

9.2 de media en 474 reseñas. 75 habitaciones. Abierto en Septiembre 2023.

Rayelin Hotel Istanbul Old City Special Category se encuentra en Estambul, a 9 min a pie de Mezquita de Suleymaniye, y ofrece alojamiento con jardín, parking privado, salón de uso común y terraza. Este alojamiento, que cuenta con servicio de conserjería, también ofrece restaurante. El alojamiento dispone de recepción 24 horas, traslado para ir o volver del aeropuerto, servicio de habitaciones y wifi gratis en todo el alojamiento.

En el hotel, las habitaciones tienen armario. Todas las unidades del alojamiento tienen baño privado con ducha y artículos de aseo gratuitos, además de TV de pantalla plana y aire acondicionado. Algunas habitaciones también disponen de balcón. En Rayelin Hotel Istanbul Old City Special Category, todas las habitaciones tienen ropa de cama y toallas.

El alojamiento ofrece piscina cubierta. La zona es idea para practicar ciclismo, y hay alquiler de bicicletas y alquiler de coches en Rayelin Hotel Istanbul Old City Special Category.

Bazar de las Especias está a 16 min a pie del alojamiento, y Mezquita Azul está a 2,8 km. El aeropuerto más cercano (Aeropuerto Internacional Sabiha Gökçen) está a 38 km.

Habitaciones disponibles

2 guests

Habitaciones

Adultos

Niños

Recomendaciones cercanas

Una guía para encontrar alojamientos fantásticos cerca de Rayelin Hotel Istanbul Old City Special Category

  1. Süleymaniye Çikolatacısı

    Bu kadar tarihi bir bölgede kuru fasülye pilavdan farklı bir lezzetin olmaması garipti. Süleymaniye çikolatacısı çok yakıştı buraya.

    A 193 m del hotel
    16 Mart Şehitleri Caddesi

  2. Valens Cafe Restaurant

    Sıcak Güler yüz

    A 203 m del hotel
    Kalenderhane 16 Mart Şehitleri Cad. No:11/101A Fatih/vezneciler

  3. Şehzadebaşı Camii

    Sabah namazı maşallah boş yer yok, hocayı dinlemek insana huzur veriyor

    A 247 m del hotel
    Kalenderhane Mah. Şehzadebaşı Cad. No: 44

  4. La Chere

    Harıka bır magaza cok guzel kıyafetler var:)

    A 291 m del hotel
    Ordu Caddesi No/24/c Laleli

  5. Vefa Bozacısı

    Kış demek boza demek. Akla gelen ilk adres de elbette İstanbul Vefa Bozacısı. Vefa Bozası içinde A, E ve B vitaminlerini barındırıyor.Cam bardakta içiliyor, üzerine tarçın ve sarı leblebi konuluyor!

    A 327 m del hotel
    Mollahüsrev Mah. Vefa Cad. No:66

  6. Laleli Camii

    Allah hepimize saglik,sihhat,afiyet,mutluluk,bol kazanc ve huzur versin.kildigimiz namazlari,okudugumuz dualari kabul eylesin.Allah bu camiyi yapanlarin topraklarini bol eylesin.amin.

    A 337 m del hotel
    Kemal Paşa Mah. Ordu Cad. Laleli

  7. İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü Bahçesi

    Osmanlının savunma bakanlığı binasının bulunduğu bahçede konuşlanmış kampüstür. beyazıt yangın kulesi de burdadır.. savunma bakanlığı olarak kullanılan bina şimdi rektörlük binası olarak kullanılır

    A 453 m del hotel
    Beyazıt

  8. Süleymaniye Camii

    İstanbul'un en büyük ve görkemli camiisidir! Mimar Sinan tarafından inşa edilmiştir. Boğaza bakan bahçesinde süper İstanbul ve şahane Boğaz manzarasını izlemeli ve bol bol fotoğraf çekmenizi öneririz!

    A 0.6 km del hotel
    Süleymaniye Mah. Prof. Sıddık Sami Onar Cad. No:1

  9. Beyazıt Kulesi

    eskiden merkez binadaki tüm öğrencilerin kullanımına açık olduğu ancak bir intihar olayı sonucunda, öğrencilerin kullanımına kapatıldığı sadece meteoroloji bölümüne açık olduğu rivayet edilen kule

    A 0.6 km del hotel
    Beyazıt

  10. Kanuni Sultan Süleyman Türbesi

    Burası, Zigetvar Seferi sırasında vefat eden Kanuni Sultan Süleyman'ın, mumyalanarak getirildiği İstanbul'da (Aslında eşi Hürrem Sultan için yaptırdığı türbenin hemen yanına) defnedildiği yerdir.

    A 0.6 km del hotel
    Süleymaniye

  11. Hane Gir Cafe

    Harika ev yapimi içli kofte 50 üzeri adet fiyati 2.750

    A 0.8 km del hotel

  12. Molla Zeyrek Camii

    2014 e kadar tadilatta ...

    A 0.9 km del hotel
    Sinanağa Mh. İbadethane Sk. Zeyrek